PAPPA!!

vet du hur vi ska fixa vara mobiler for dom fungerar inte..Finns ingen tackning star det !! Kan du gora nagot?

Egypten here we come

Snart åker vi..
Hörs igen om en vecka!

Inte långt kvar..

Den här dagen har varit bra även att den inte började så bra :) Jag vaknade kl.8.00 av att jag hade försovit mig :S Det var bara att gå upp fort som attan och ta på mig första bästa & sen åka ner till  jobbet,där vi skulle ha personalmöte 8.30.
Viktor var riktigt imponerad av att jag hann göra mig i ordning så snabbt, hann till och med tvätta håret :) 
Annars brukar det inte gå såå snabbt x) haha

I alla fall, jag har hunnit med mycket idag.. Växlat pengar, vaccinerat mig, packat(snart klar), Köpt bikini, hittat vinterskor..
Måste säga att vinterskorna var ett riktigt kap, köpte dom för 49:- på skopunkten. Lägger hellre pengar på julklappar & rean sen.. 
Nu är viktor på balkongen och sätter upp granris på räcket :) sen blir det belysning i det med :) Myys!

Imorgon jobbar jag 12-18 , sen åker jag & kamilla hem hit & hämtar kissen. Sen åker vi till Boxholm & lämnar honom där eftersom Kamilla ska vara kattvakt när vi är borta! Hoppas det går bra.
Sen åker vi till Arlanda vid midnatt:) 
Yeeeeeeeeeeeeeyyy :)

Nu ska jag se på Desperate Housewifes..
hejdå



Snööö :)

Shit va chockad jag blev när jag tittade ut genom fönstret imorse! Det var ju helt vitt ute :O ganska mysigt men jobbigt eftersom jag inte har några vinterskor :/ får väl införskaffa mig ett par..

har tyvärr inte tid att skriva så mkt eftersom nu kommer mamma, vi skulle träffas innan jag börjar jobba & äta mat :) kanske Ming:) Gott.

hej då sålänge :)

Toppen helg!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft tid! 
I fredags så jobbade jag, sen efter jobbet hängde jag med Nadja hem så klippte hon min lugg..Sen åt vi pizza för viktor var på fotbollsträning och jag hade inte lust att äta själv! 
I lördags så kom Mamma & dom in till stan för Jonte skulle byta sin I-pod. Sen stannade Micki här & sov över tills idag. :)

Vi hade väldigt  trevligt :) Jag lockade hennes hår så hon såg ut som en filmstjärna x) typ..Men fint blev det! Hon har en jätte fin bil på sin bilddagbok. 
Idag gick vi ner till stan en sväng för att hitta ett par jeans till Micki, men efter mycket provande så gav vi upp..Istället gick vi & fikade på Expresso House:)
Där fick vi även sällskap av en trevlig duva som satte sig på golvet brevid mig :P haha.
Innan vi gick ut så sa jag till att det var en duva inne på golvet, då svarar han -Jaha, är han här igen x) Hahahahaha

Vill ni veta vad jag & viktor har gjort mer idag? Vi har julpyntat:) Lite tidigt kanske ni tänker men när vi kommer hem så har ju redan 1:a advent redan varit så vi gjorde det nu istället :) Det är så MYSIGT här hemma nu..Vill nästan inte åka 
härifrån..NOT!

Nu ska jag fortsätta kolla på Wallander.
Puss på er.



Gammal bild på syrran & mig :)



Bakning



igår var Gulli här :) trevligt! Alltid trevligt att träffa henne.. 
Vi bakade & kollade lite på Gulletussan x) haha! Sen visade jag att våran katt kan sitt och vacker tass ^^ Hon blev imponerad! 
Tror kissen gillar Gulli faktiskt, hon är nog en favorit hos honom! Alltid när hon kommer så leker han med henne men inte med mig :( Dumma katt! ;) 

Idag har jag jobbat, 12-19.15
Fått mkt gjort, så skönt!
Imorgon jobbar jag 13-19.15. Men innan jag börjar så kommer Kamilla hit. Hon ska träffa kissen eftersom hon ska ha honom hemma hos sig när vi är i Egypten :) Stackars katt, han kommer få men för livet om han ska vara med henne en hel vecka! haha
Och hon har kommit på ett bra namn med, tycker hon iaf, Frans-Bertil!!! Min kisse är väl ingen Frans-Bertil???

Ne nu ska jag plocka i ordning lite..Sen är det Nytt Läge & debatt senare ikväll:) Vuxenpoäng!

Hejdåå.

Pigg :)

Ännu en ledig dag :) Idag gick jag upp lite tidigare än igår i alla fall! Vaknar jag halv tolv som igår så är hela dagen förstörd, jag är trött hela dagen och sen kan jag inte somna på kvällen :S Men idag är jag pigg! 
Måste plocka i ordning lite här tänkte jag , Gulli skulle komma vid ett-halv två :) Dammsuga måste jag i vilket fall göra för det är fjädrar överallt.
Och nu tänker ni, hmm har hon skaffat fågel? Men så är icke fallet, vi har tagit bort klädseln på soffan och eftersom kuddarna har dun i sig så blir det lätt så! Tänkte att vi skulle tvätta klädseln sen vid två då vi har tvätt tid..
Så blir den vit igen :)

Ne, nu väntar duschen på mig :)




                                         
Det här skulle man ha på sig när det är skitväder :) Har ni sett fräsigare regnstövlar?


Nätshopping ?

Guud jag skulle kunna köpa föör mkt från forever.21.com. Men de har jag inte råd med nu, kanske nästa månad? :)

Här är i alla fall lite jag hittat(läs-vill ha) :)


                       

Vet inte om jag skulle passa i skorna men vaddå dom kostar ju inte så mkt, kul o prova :)

Jeff Dunham

Fy fan vilket skit väder det är ute idag :S Den enda som tycker det är roligt är kissen, alla löv som flyger omkring tycker han är väääldigt spännande :) 
På tal om ingenting så såg jag att det var försent att skicka in kissen till Årets Lussekatt :( Han blev jätte ledsen när jag berättade det x)

Nu sitter jag här med Viktor& kollar på Jeff Dunham, Viktor hade fixat någon julspecial :) För er som inte vet vem han är så kan jag bara säga att ni har missat något!!
Så, vad ska man göra idag då? tänker ju inte gå ut i det här vädret så det får nog bli en städdag :)

Förresten,tänkte göra er lite avis! På torsdag är det bara en vecka kvar tills vi åker till värmen :) :) Ska bli så himla skönt! 

Hejdå.

...

Skulle lägga in en länk till dig pappa men det funkar inte så du får kopiera :) Bra låt! 

http://www.youtube.com/watch?v=Lynpiv7pofM&feature=related

Lugn söndag

Hade riktigt skoj igår:) Först var vi här hemma och gjorde oss i ordning och hade trevligt :) Sen tog vi bussen ner till stan( för det blåste ju typ storm:S ). Sen begav vi oss till Platå.. Ska erkänna att jag inte varit där förut, men det var kul! kan inte bli annat med Gulli :) Haha!
Sen tog vi sista bussen hem vid halv två. Jag tror båda somnade väldigt snabbt så fort vi lagt oss i sängen:) I alla fall jag!
Idag sov vi  till elva, gick upp & åt frukost & tog det lite lugnt bara.. Sen gick vi ner till stan medan Viktor hämtade bilen.. Hann inte gå så länge men , en munk hann vi med i alla fall :) 

Resten av dagen har vi spenderat hos min familj. Vi åkte en sväng till mormor med och fikade :) Ananaspaj, finns det något godare? Mormors är godast^^
Sen åkte vi hem med tåget, som vi höll på att missa, hade vi kommit 1 minut senare så hade vi inte hunnit med det,men det hade vi räknat med, Kan ju inte stå och vänta på tåget x) haha.

Sen har jag inte gjort så mkt, kollade på filmen på 4:an som jag inte kommer ihåg vad den hette :S Men bra var den, lite sorglig :( 

Imorgon ska jag jobba, 13-19.15
Annars händer det inte så mkt mer..Inte vad jag vet nu i alla fall. Om det är någon som vill hitta på något så är jag ledig tis,ons,lör,sön :) Bara skicka ett sms!!

Nu blir det sängen. 
PUSS

   

.                            
Jag & Gulli på G :)

Utgång

Idag har jag varit ute på ikano med Mamma & Micki :) Meningen var att jag skulle hjälpa Micki att hitta skor & jacka! kan säga att vi lyckades väldigt bra :) Hon hittade både skor & jacka.. Lite avis på skorna, men jag tror inte dom skulle passa mig tyvärr :/ men men..
Så då blev micki glad i alla fall :) Och mamma med x) Haha!! Mamma köpte sig en pyjamas med, hon blev så söööt i den! 
Jag själv köpte bara strumbyxor & spray. Går åt vääldigt mycket spray när man har lugg x) haha! Gör säkert av med 1 liten flaska i veckan, måste ha en liten för det är det som går i väskan!

Nu ska jag ta och leta fram min kjol som jag tänkte ha ikväll som jag inte hittade förut..Tänk om jag inte hittar den :S Då måste jag hitta något annat..Waaaaaaah :/
Ne, nu kommer snart Gulli, då blir det mat-tacos närmare sagt. GOTT!!


hejdå.


Just de, ni har väl inte missat min pappas blogg ^^ 

...Och pappa låten var faktiskt riktigt bra, lyssnade nyss på den!  :)



Yogi

Igår så jobbade jag 12-19.15. Myycket spännande dag :) men det är det nästan jämt när Kamilla jobbar x) Hon är värsta polisen, istället för att ringa vakten när vi sett någon ta något så stoppar hon dom hellre själva :) haha! 
Jaja, nog om det :P

Efter jobbet igår så gick Viktor & jag till Yogi för att äta :) Jag har faktiskt aldrig ätit där förut, men det var riktigt gott!! Sen åkte vi hem och kollade på idol, vi hann se Kevin & Anna sjunga tillsammans i alla fall x) men dom var ju bäst så det gjorde ju inte så mkt att vi missade dom andra. haha
Någon mer än jag som tyckte det var fel som åkte ut? 

Sen fick jag ryck igår typ vid elva, började städa lite och ändra om lite:) Fint blev det, men jag hann inte klart så jag ska fortsätta snart tänkte jag:) 
Sen kom jag på igår att jag vill jätte gärna ha en till soffa, en 2-sits att ha tillsammans med våran 3-sits. Så vi kollar runt lite på blocket, kan ju hitta någon billig i bra skick!! Än så länge har vi inte hittat någon men jag hoppas :)

Idag ska jag träffa mamma, Micki & Jonte på stan..Sen ikväll så kommer Gulli hit så ska vi äta tacos & sen ska vi gå uut :) Ska bli riktigt kul! 
Jaja, nu ska jag fortsätta fixa & dona lite!
Puss på er.
/ Coco

3,5 år

Idag har jag jobbat 12-19.15. Tiden gick rätt fort idag! Skönt.. 
Jobbar samma tid imorgon med..får väl se om det blir mer folk imorgon.. Hoppas det! 


Och imorgon har Viktor & jag varit tillsammans i 3,5 år <3 Älskar honom<3 
Tänkte jag skulle förklara hur underbar han är..

-När jag har jobbat hela dagen så får jag fotmassage varje kväll:) Ibland behöver jag inte ens be om det, bara räcker att man lägger fram foten:) 

-Om vi inte har något bröd på morgonen så åker han och köper det trots att han är nyvaken<3

-När vi har tvätt tid kl 7 på morgonen så går han självklart upp eftersom han vet att jag inte är en morgonmänniska..

- När jag jobbar länge står maten färdig när jag kommer hem :)

- Han dammsuger OFTA (duktig ja vet  )

- Han DISKAR nästan jämt:)

- Han bryr sig om mig när jag inte mår bra, typ köper nått gott åt mig:)

- Och sist men inte minst, han gick med på att köpa katt även att han tyckte om hundar mest!  Men nu är det han som gosar med med kissen :) 

Han är bäst helt enkelt!!!!!

Ne, nu blir det sängen..
PUSS


Välkommen till min nya blogg :)

Kände för att byta blogg :) Nu ska det bli skrive av..HAHA

RSS 2.0