Kärt återseende!

I helgen har Sara varit här <3 Vi kom fram till att det var 2-3 år sen vi sågs! Alldeles för lång tid :/ Vi har iaf haft det jätte bra! Bland annat så har vi ätit julbord på ikea :) Vi och 3miljoner andra människor typ ;)
Har handlat julklappar också!! Men är inte klar än x)

Har inte så mycket mer att skriva faktiskt..känner mig tom för tillfället, vet inte varför?! Går som i min egen lilla värld och bara tänker.. Känner mig ledsen men kan inte sätta ord på varför:/ Önskar Viktor vore hemma när man känner så, annars känner man sig så himla ensam!

Well well, får väl ta o rycka upp mig nu!

Kolla på de här :) Haha!


Nu har jag snart nått mitt mål!

Nu var det visst ett tag sen jag skrev, men jag skyller på att jag inte orkar :P Ska verkligen försöka bli bättre för det är skönt och kunna skriva av sig lite, blir ju lite som en dagbok:) Kan va kul att läsa om några år faktiskt!

Nu sitter jag framför tv:n och kollar på biggest loser. Alltså jag blir så himla imponerad av hur dom kämpar!! Dom ser verkligen helt annorlunda ut när dom gåpr ner i vikt :) Fast vem skulle inte kunna gå ner i vikt om man hade nån som sa vad man ska äta och hur man ska träna..Och nån som peppar en hela tiden! De skulle va kul o ha en personlig tränare :)

Hm, annars då... Är gräsänka igen :( Är så tråkigt när Viktor inte är hemma! Tur att man har så underbara vänner som förgyller ens tillvaro<3 sen har jag ju faktiskt lite annat att tänka på, tyyp mitt körkort :P Soom inte är så långt ifrån nu(hoppas jag). Bokade uppkörning idag +toeriprovet :) Så nu tycker jag alla kan önska mig lycka till så jag klarar det! säger dock inte när det är ;) haha!
Får plugga lite teori imorgon med, för i helgen kommer nämligen Sara och hälsar på mig :) ska bli så himla kul o ses<3 Och helgen innan jul så åker jag till göteborg :) viktor & jag ska hälsa på lotta & martin och gå på jul på liseberg. Sen åker vi hem tillsammans på söndagen, jag tyckte vi kunde åka till ullared en lite sväng när vi ändå är i närheten ;) haha!
Seeen när vi kommer hem så är det inte långt till jul! är det bara jag som tycker att det här året har gått så himla fort?!

Ne nu ska ja göra mig iordning, jobbar 15-21 ikväll :) Det är tomtenatta! vi kommer ha 10% mellan 19-21, och 20% 21-23 :) Så kom och köp skor vettja!!! Ska bli skoj :)

/Cornelia

RSS 2.0