Midsommar

Här kommer 2 fina bilder från midsommar :) Tror det är första gången på väääldigt länge som det inte regnar på midsommar? ..eller?
Vi sill & potatis på dagen (eller burkskinka för mig & viktor). Sen lite jordgubbstårta, va vore midsommar utan de?
Senare på kvällen så grillade vi :) Oxfilé ,potatisklyftor & tzatsiki :) Och till efterrätt på kvällen, grillade bananer med choklad i!! Jag äter inte bananer egentligen, men dom här slinker ner himlars fort;)
Lyckad midsommar!!



Förresten, inte syns det väl att vi på nått sätt är släkt? Snälla säg nej x) haha!


Den på pappa är tagen igår, och den på mig för en månad sen.

Söderköping!



Vaknade runt nio, gick upp & åt frukost o städade i ordning lite. Cyklade bort till Priso vid kvart i elva o handlade lite fika, vid kvart i tolv kom Mamma & Micki och fikade här!
När dom hade åkt satte jag mig på balkongen och solade lite :) Fick nog lite färg iaf, eller mest fräknar x) Haha!

När Viktor kom hem så åkte vi till Söderköping och åt glass på smultronstället :) Alltid lika gott!! Lär nog bli fler gånger o sommar :P
Den här gången tog jag iaf inte en broadway :P

Vi tog även en sväng förbi ikano på bägen hem :) Självklart så hittade jag lite smått o gott :) Bland annat 4 linnen på bikbok för bara 198:- ;D
Träffade även Maria på ikanohuset! Gick och kikade lite i affärer med henne medans våra karlar satt o diskuterade:) Dom va nog glada att dom slapp gå i affärer!

PUSS

Semster :)

då har nästan hälften av första semesterveckan gått då :( Varför ska tiden alltid gå så fort när man inte vill det för? SUCK.  Hitills har jag inte gjort så mycket, i måndags fixade jag i lägenheten, bytte gardiner o lite tjoffs. Igår lekte jag med Malin hela dagen, och så åt deichmann gänget på O´learys på kvällen :) Trevligt!
Idag åkte jag till åtvid och solade med micki :) Tyckte inte jag fått nån färg......tills jag kollade på ryggen!!! Hur lyckades jag med det kan jag undra:P Bränner inte så farligt dock.

Sen har jag fått några lustiga utslag i ansiktet..Typ bruna små fläckar, tänk er en prickig korv. För inte kan de väl va fräknar? HA HA HA ! ! ! Nevars, gulligt med fräknar:)


Har inte lagt in alla trevliga bilder än från dom senaste dagarna, men sålänge så får ni den här :) Lite gammal men men..


Nu ska ja ha en fortsatt trevlig semester :)

PUSS på er

17 Juni 2010

Idag fixade jag mina naglar :D Blev så himla nöjd!!


Till salu ;)

OKEJ, jag ska sluta impulsköpa saker... Har bara använt den här klockan 1 gång, meeen ja känner inte att den är jag riktigt :( synd, för fin är den!! Såå, nån som är intresserad o vill köpaa?


Ja köpte den för 300:-
Medföljer -extralänkar och kvitto med garanti


Norrköping & underbart väder!

Igår var jag i norrköping med min kära fis Gulli :) Så himla mysigt o gå omkring där när det är så härligt väder! Vi shoppade lite, gulli köpte ett par skor som hon inte kunde bestämma sig om hon skulle behålla, jag deppade över att inte ett enda par skor som jag ville ha fanns i min storlek :( Så liite jobbigt hade vi det endå!

Här får ni lite vackra bilder! ;)



9 Juni 2010


Älskar den här bilden på oss <3



Andra dagen jag är ledig, bara jag som blir så lätt rastlös? Jag har iaf glott på tv typ hela dagen, bakade lite muffins med ja :) Så det är bara att bjuda in sig på fika här nu!! jag väntaar.. ;)

Annars har jag börjat planera lite vad jag ska göra på min semester, har kommit på NADAAA! Jag vet iaf att jag vill åka till västervik den 17 Juli med Malin :) Då är det visfestivalen. Hoppas vi kan åka :)
Sen är jag sugen på att åka till Ullared :) fast då blir det nog ihop med gulli för jag vet att hon jätte gärna vill dit!

Ooh, jag har ju faktiskt en rolig grej att berätta, eller det är ju inte så roligt för er direkt :P Men för mig ^^ På torsdag nästa vecka ska jag fixa naglarna :D ååh va jag ser fram emot det!! Lovar att lägga upp en bild.

Puss på er <3

Har lagt upp lite saker på tradera :)

http://www.tradera.com/Skinnjacka-fran-vero-moda-i-storlek-L-auktion_163303_114073315

http://www.tradera.com/Snygg-oanvand-klocka-fran-ur-penn--auktion_190911_114074870

http://www.tradera.com/Kjol-i-skinn-och-mockaimitation-fran-H-M-auktion_340350_114076145


Ska det äntligen bli sommar nu?

Är nog inte bara jag som hoppas på det tror jag va? :) Och jag hoppas vädret bara blir bättre för om några veckor så har jag semester!! Fatta va skönt :) Undra va jag ska hitta på då.. Några förslag?
Är sugen på att åka till göteborg och umgås med lotta några dagar, vi ses så sällan!

Annars har det inte hänt så mycket sen jag skrev sist, över en vecka sen :P fyy på mig!! haha

Bjuder på en bild från i fredags :)

RSS 2.0