Glada nyheter!

Idag har jag varit med mamma hela dagen :) Vi handlade massa bra grejer, eller okej, hon handlade. Jag var mest bara en packåsna ;) haha. 
Vi åt även god mat på sannes på ikanohuset! älskar deras mat, alltid lika gott! Och mätt bli man ju lätt.
Just de, när vi var på Åhlens så ringde dom från Deichmann och sa att jag fått jobbet :) :) Fatta vad glad jag blev!!
Så jag börjar jobba där i juni, dom ska öppna i gränden, så då får jag nära till Cubus! Det känns tryggt x) kan ju inte flytta fööör långt ifrån dom! 

Imorgon ska vi hem och fira i Åtvid :) Grillning blir det! Mumsigt..
Nu måste jag städa lite, för viktors päron skulle komma hit och fika! på vad vet jag inte för vi har inget? haha

KRAM



Fortsättning..

Så, nu har jag klarat av intervjun :) Härligt! Det var för en ny skobutik som ska öppna här i Linköping! 
Vågar inte säga för mycket, men det kändes väldigt bra. Skulle få reda på vilka som fick det den här veckan! Hoppaaas :)

Annars gör jag inte mycket, har varit sjuk :S Började i torsdags då min hals svullnade upp, sen blev det bara värre med feber och förkylning. Men jag fick endå till jobbet på fredagen eftersom vi hade alla vänners dag! 
Det ville jag verkligen inte missa, så jag tog panodil och lite c-vitamin. Började 7.30, men orkade bara jobba till 15.30. Mådde inte bra på hela dagen, men stod ut.. Sen åkte jag hem till sängen och sov! 

Och alltid när jag blir sjuk nu för tiden så ska ju min röst försvinna :/ Så jag kunde inte jobba på lördagen, hade lite feber med, men det kan man ju leva med ;) 
haha, eller ja, om man nu inte ser nakna människor! (men det är en annan historia). Jag lovar att berätta om någon kommenterar och frågar ;) höhö, här raggar jag kommentarer!

Sen var jag ledig sön-mån-tis och så imorgon med :) Härligt! Så imorgon kommer mamma in till stan tidigt så ska vi gå lite på stan, jag har lagt undan en jätte fin hatt& skohylla på indiska som vi skulle titta på. Sen ska jag på synundersökning vid halv tolv. Tror inte dom här linserna är bra för mina ögon:S Men men, får väl se vad dom säger..

Nu ska jag se brothers & sisters!
Hejdåå

Nervös..

Ja tänker inte säga varför, kanske skriver ikväll ;) Men snälla ni, önska mig lycka till! Okej?

Bästa helgen på länge

Spenderade jag ihop med gulli :) Vi hade jätte trevligt! Vi har kommit på att när vi är med varann så äter vi för det mesta x) Haha! Först åt vi ostbågar medans vi satt och solade på balkongen, sen gick vi in en stund..Sen åt vi kladdkaka på balkongen. Sen gick vi och handlade mat, det blev tacos(med lite kyckling). Mycket gott! Sen avslutade vi med lite godis ;) höhö. Ja just de, glömde säga att vi tog en glass med innan vi gick hem till mig!! Haha ;) 
Konstigt att vi inte är feta? höhö

Sen tog vi lite kort o så.. Bilderna talar nog för sig själva!!

  


Idag har jag lekt med min lotta :) Vi började med att äta på steves eftersom båda va jätte hungriga!! Det var inte helt fel kan jag säga..
Sen gick vi lite på stan, fyndade lite på gina :) Bland annat en tröja som jag kollat på måånga gånger med inte köpt för ja tyckte den var för dyr, den kostade bara 49:- nu :O Så ja köpte den, och en tunika med. Sen skulle hon bli hämtad vid tre så då gick jag hem:) Blåste lite kallt bara :/ Jag vill ha vår/sommar nu!

Nu ska ja städa lite, sen är det one tree hill :) och gossip girl! 

Puss på er 

Något att se fram emot

Igår var jag ledig :) Så i tisdags efter jobbet så hängde jag med mamma hem till åtvid efter jobbet! Sen sov jag där till igår.
Så igår kväll fick jag skjuts hem igen :) Eller jonte skulle endå ha skor så hon skulle åka i vilket fall :) han hittade iaf skor, och mamma med!
Sen gick vi en kort stund på ikano, mamma fyndade jeans på kappahl.. halva reapriset är skit bra ju! Häromdan så hittade jag en tröja till mamma där för 49:- , o så halva rea priset! Dyyyyrt va? haha. 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske åker till Åtvid! Får se! 

jag funderar på att ljusa upp mitt hår lite, typ lägga i lite ljusbruna slingor. Va tror ni? Inte blonda slingor utan det ska fortfarande vara brunt, bara lite ljusare brun! 
Såg ett kort från när jag gick i 4:an (tror jag) och då hade jag naturligt ljusbrunt:) Precis så vill jag ha!!

Ne, har nog inte så mkt mer att skriva om nu..
Förutom att LOTTA KOMMER HEM :) :) Vi ska träffas på söndag!!!!! Yeeeey!!

  
Älskar dom här bilderna, kissen ser ut o trivas :)


U2 Magnificent

Hur bra är inte den här låten då?



Grattis på födelsedagen i förskott!

Imorgon fyller min älskade mamma 45 år!!!!
Säg grattis till henne om ni ser henne vettja;)


ÄLSKAR DIG MAMMA <3

Strålande solsken

Hoppas verkligen våren är på väg nu! Det skulle inte förvåna mig om de var 1 dm snö imorgon när jag vaknar x) Men det hoppas jag verkligen inte.. 



Igår var det ju underbart väder iaf :) Då tog vi en sväng med bilen, jag, Viktor & Gulli! Vi åkte lite hit o dit ;) 
Vi var bland annat på Unnerstad gård. Någon som varit där? 
Dom har jätte mycket fiiiint, fast det var nog mest jag som tyckte det var kul att vara där! haha.

Sen åkte vi till Chrianne i Tannefors! Också en prylaffär med myyyyycket fina saker! Där hittade vi 2 presenter, en till mamma och en till Sara( Viktors morbrors fru). Till Sara köpte vi en jätte fin ljuslykta som såg ut som en ros typ! Den blev hon glad för.. tror jag iaf;)

 
Vi åt på sannes på ikano huset med! maten är så himla god där :) Jag & Gulli tog kycklingspett och klyftpotatis, och viktor tog kebab! Vårat var godast ;)
Sen gick vi lite och tittade i affärer, viktor tyckte det var jätte kul btw x) Hittade inget just då, MEN sen kom jag på den bra idén att vi skulle köpa glas!
Så då gjorde vi det!
  
Nöjda och glada när vi fått våran glass :) :)

 
När vi kom hem så gick vi ut med kissen, de tyckte han va jätte skönt!

Det var allt för den här gången ;) Hoppas ni är nöjda! ( eller nått)
Puss O kraam 

RSS 2.0