22 Mars 2010

  
Har inte skrivit på några dagar nu, SHAME ON ME! :P haha!
Var i Göteborg i helgen med jessy och hälsade på Lotta(och martin såklart)! :) Vi åkte vid sju på morgonen på lördagen, är fortfarande chockad att jag lyckades gå upp så tidigt x) haha! Vid elva var vi framme iaf, då blev det käk på Paprika :) Mycket gott!
Sen gick vi lite på stan innan vi drog hem och slappade lite innan Ugglas Revy, vi hade matbiljetter så vi skulle va där vid sex o äta innan! Maten va sjukt god :) Iaf, Revyn va så himla bra!! Skulle kunna se den igen x) De va länge sen ja skrattade så mycket.
Revyn va slut vid halv tolv så då kom Martin och hämtade oss, egentligen skulle vi ut efter men eftersom mitt magont inte ville ge sig så stannade jag hemma!
På söndagen åkte jag med bus4you hem, ja säger bara en sak- Swebus släng er i väggen!! ;) haha!


Idag har jag varit i våran nya lägenhet och fixat lite, vi hann spackla och slipa. Imorgon ska vi måla och tapetsera :) Kommer bli så fint!! Längtar verkligen tills vi flyttar nu. Men på lördag händer det :) Skönt! 
Ne, nu ska ja sova. Börjar kl.12 imorgon, måste till Åhlens innan och köpa ett duschdraperi :) 

Bye Bye! 


17 Mars 2010

Idag har jag spenderat dagen i Norrköping tillsammans med Gulli <3
Vi åt världens godaste sallad på paus, sen gick vi och kikade lite överallt. Hittade snygga brillor på New Yorker, jag kanske skulle satsa på dom tredje..Tydligen det senaste med inbyggd skärm!! haha

När jag kom hem gjorde jag piroger :) Tyckte jag var rätt duktigt av mig^^ Dom blev rätt goda med! 
Blev bara ett kort inlägg idag för jag har hjärnsläpp!

Hej dåååååå

16 Mars 2010

Jag kanske är lustig nu, men jag är sugen på att åka utomlands..igen, Viktor och jag var ju i Grekland i november!
Men det är såklart man blir sugen när man hittar typ den här bilden!!
Och det är härligt att drömma sig bort lite :)
Jahopp annars då?
Igår när jag kom hem så tänkte jag va lite snabb o kolla om de fanns nån ledig tvättid så ja hann slänga in lite tvätt, o de fanns de!! Lustigt de där för alltid när jag kollar så finns det tid, men när Viktor ska kolla så är det aaaalltid fullt :P Haha!
Så eftersom jag tvättade igår så har jag fixat tvätten idag, sen har jag faktiskt packat OCH diskat! Vad har det tagit åt mig? Såhär effektiv kan jag ju inte va? x)
Men om jag ändå ska fortsätta på de spåret då så tänkte jag städa toaletten med ^^


Well well, jag handlade lite på nätet igår med! Brukar inte göra det men jag kunde inte stå emot. Så de här klickade jag hem från hm, får väl se om de passar :)
shorts 99:-          Klänning 69:50:-             Klänning 49:50:-

Nu tänkte jag fortsätta diska, sen ska jag göra mig i ordning för o träffa mamma!

Älskade mamma <3

Jag tänkte jag skulle ägna ett inlägg åt min mamma så att alla kan förstå hur bra hon är!

Min mamma är en person som alltid har funnits och fortfarande finns där för mig. Är jag ledsen eller känner att jag inte vet vad jag ska göra så är min mamma den första jag pratar med! Hon är en så klok människa som alltid kommer med bra råd. Jag själv tycker att jag är väldigt lik min mamma, kanske inte så mycket till utseendet men i sättet. Hon är en människa som alltid har ställt upp för mig, och jag hoppas att jag kan ge igen det när hon blir gammal och grå!
Jag är glad att jag har en så fin mamma som vill alla väl, och är så otroligt omtänksam mot alla.


Jag är så stolt över att vara hennes dotter. Jag älskar henne massor <3

14 Mars 2010

Nu tänkte jag komma igång här igen..Undra hur många gånger jag skrivit det? :) Haha! Men de märks ju hur ofta de håller nu!

Nu sitter jag i alla fall och kollar på ballar av stål :) roligt program tycker jag!! Måste väl finnas fler i Sverige som sitter och skrattar själva..eller? Tur att inte Viktor är hemma för då hade han blivit irriterad på mig ;) tss..

Imorgon tänkte jag gå upp tidigt och packa lite grejer..Önska mig lycka till! Ja vet ju själv hur ja kommer göra dock.
->Sätter klockan på nio, snoozar 9min, stänger av klockan,somnar om, vaknar 1 timme senare, inser att jag inte skulle kunna gått upp klockan nio för jag somnade alldeles för sent->anledningen? KUnde inte slita mig från Stieg i sängen.

Mycket möjligt att det blir så. Och nu tänker dom flesta, undrar vem stieg är? Då får ni fortsätta undra;) mohaha!

Det var allt för idag!

Tack o hej!!

Fin bild på mig och syster :)


RSS 2.0