Då har Deichmann öppnat i Linköping:)

I våra snygga tröjor x) Maria fick lite fel storlek, en storlek L i herrtröjorna :) haha!

Go lillsyrran!!!

            
Hon var så fin när hon tog studenten,min kära syster! Kommer ihåg när jag tog studenten, man gick med ett leende hela dagen:) Även om man visste att man kanske inte hade jobb efter..Men studenten tar man bara en gång så då ska man inte tänka på sånt x) Men jag tror inte det blir några problem för Micki att skaffa jobb, vem vill inte ha henne lixsom? :P 

Jag satt och tänkte förut på vilken tur jag har haft med jobb :) har inte varit arbetslös en enda gång sen jag tog studenten! Måste säga att jag är rätt stolt över det :) Har gjort rätt mycket efter studenten iaf!
-flyttat 2 ggr
- varit i tunisien & Egypten
- Köpt katt
- Jobbat,jobbat,jobbat
- klippt lugg(stort för mig iaf) x)

 Ne,nu måste jag göra mig i ordning för vi ska snart till Smultronstället :) MUUUMS!
PUSS på er



Älskar den här bilden<3 Den är så fin!


Nu är jag hemma igen :)

Eller i alla fall över helgen :) Sen åker jag till Stockholm på måndag igen! Då är det sista veckan, kommer kännas lustigt att inte åka till Stockholm veckan efter :P Haha! 
Från början skulle vi bara vara där 2 veckor, men eftersom öppningen blev flyttad en vecka så fick vi vara där en vecka till :) Så bara så ni vet så öppnar Deichmann den 25 juni i Galleria Leo :) Varning för låga priser säger jag bara :P Har redan köpt 2 par skor :) Kommer sluta illa det här x) Tur att dom inte är dyra!!

En sak kan jag ju säga är att jag är skapligt trött på att äta ute :S Har gjort det varje dag, både lunch & middag! Så det är så gott att äta hemlagad mat nu :) Har ätit mycket sallader, och hamburgare(Max & Mc´donalds). Så kan inte säga att jag har varit så nyttig egentligen :P Haha!

Igår fick vi sluta lite tidigare så vi kunde gå lite på stan :) Jag handlade dock inte så mycket, hade tittat ut 2 grejer på BikBok som jag ville köpa men självklart så var dom ju slut:( Dooooh! Men köpte lite linnen på halva priset  :) Alltid bra att ha!

Här är team Linköping då :)
 
Maria, Emelie, Malin

Ellinor, Jag, Ella


Förra helgen var vi hemma i Åtvid och kollade på när Kajsa dansade bal med :) Hon va så fiiin! Och duktig var hon med:) Synd att det alltid måste finnas några som verkligen inte kan ta ett steg rätt..
Sen grillade vi hos Viktors föräldrar på kvällen :) Mums!



Ne, de var allt för den här gången :) Hoppas ni är nöjda?
PUSS

RSS 2.0