13 maj 2011

Asså den personen som inte tycker det här är roligt är en torrboll x) haha



10 maj 2011


Bilder från i söndags :)

I söndags var en riktigt mysig dag:) Efter jag hade slutat jobba så mötte jag upp gulli så gick vi och handlade lite baguetter o satte oss vid stångån! Jätte härligt väder med! Satt där ett bra tag och åt baguetter..&chips,haha x)
Sen gick vi en sväng och tog lite bilder såklart ;)
Kvart över sex hämtade Viktor upp oss så åkte vi på visning :) Vi är ju allt bra sugna på att köpa en lägenhet o göra iordning asså..Skulle va så himla kul!!

Igår jobbade jag nästan hela dagen, 12-19.15. Jobbar samma tid idag med! Sen jobbar jag bara ons,tors, sen är jag ledig :) Bokade klipptid också tills på fredag! Då blir det lite kortare tills jag åker iväg..forhoppningsvis ;) haha

Nae nu har jag inte tis o sitta mer här, måste duscha innan jobbet!

/Cornelia

6 maj 2011

Idag har jag jobbat en riiktigt jobbig tid x) (ironiii) 14.30-18. Fast nu jobbar jag tills torsdag nästa vecka,om jag inte minns helt fel! Sen är jag ledig helgen o sen är åker vi :D Yeeeey!

Tänkte klippa mig med innan jag åker för håret har vuxit som ogräs sen jag klippte det sist, tror jag klippte mig i mars typ..oh de är ju inte så lång tid! MEN, den här gången tänker jag iinte fega utan den här gången klipper jag kortare ^^ Mycket enklare med en kort frisyr! Vad jag funderar på är om jag ska klippa mig i åtvid, lär ju va billigare där?! Nån som vet vad typ hårverkstan tar för en klippning? Dit jag går i stan tar dom iaf 395:-.

Sist jag klippte mig, vad tycker ni?



Annars då, just nu sitter jag i soffan och får fotmassage :) Nått måste man ju få för att han får se hockey! Finns det nått tråkigare än hockey?? Ni behöver inte svara för det kan jag -NEEEEEEJ det finns det inte!
Satt och kollade igenom lite bilder också och kom fram till att våran lilla kissemiss är sötast i heeeela världen, för att ni också ska förstå så kommer jag dela med mig av ett litet bildspel:)



/Cornelia


3 maj 2011

Fick för mig om att börja skriva lite här igen, va ju ett tag sen om man säger så ;)
Men nu har väl alla lagt på minnet att 3 jan tog jag körkort x) haha!


Vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om..
Kan ju börja skriva om nått roligt :) Att om mindre än 2 veckor så åker jag och Lotta till Turkiet! Ser fram emot det nått enormt :) Sola o bada, och äta gott på kvällen. Skulle behöva en låååång semester känner jag men en vecka duger med! Har ju endå 3 veckors semester i sommar.
28-30 om jag inte minns helt fel!
Har väl inget riktigt planerat då, V och jag funderar på om vi ska åka ner mot västkusten, skulle va jätte mysigt. Men allt köster ju pengar nu för tiden :/

En resa fylld av skratt skulle jag tro :)



Har ju inte direkt haft turen med mig på sistonde!! Till och börja med så har katten varit hos vetrinären 2 ggr, vilket har resulterat i att pengarna på sparkontot har försvunnit lite lätt.. Men igår och iförgår tog nog endå priset!! Först tappade jag mitt nya rouge i golvet så det gick i tusen bitar :/ (SURT), sen gick mina glasögon sönder!!!
Sen dagen efter när jag skulle till jobbet så sträckte jag till ryggen (AJ!!) Sen efter att ha jobbat en stund så går mina leggings sönder..mellan benen såklart! x) haha, jag hade inte blivit förvånad om jag hade ramlat eller nått med!!

SÅ, nu har jag gnällt av mig lite :) Känns skönt!

Nu änkte jag gå och lägga mig i en nybäddad säng! Är inte det hur mysigt som helst?!

/Cornelia

RSS 2.0