Torsdag!

Idag har jag varit ledig hela dagen :) Passade på att sova ut läänge, år frukost och städade iordning lite här hemma..Sen drog jag ner på stan och hämtade ut mina linser som hade kommit, och beställde synundersökning till mitt körkortstillstånd! Så nu har jag det gjort iaf :) Känns ganska skönt!

Annars har jag inte gjort så mycket resten av dagen, väntat på att Viktor skulle komma hem! Läste lite i min bok med :) Snart har jag läst alla 4 twilight böckerna! dom är ju så jäääkla bra!! Låg och läste till halv ett inatt tror jag ;) haha!

Oh förresten, i tisdags så tog jag en snattare på jobbet ^^ (Oh nu ska ni kommentera typ-shiiiit va coolt).
Och i onsdags på jobbet så kom en kvinna fram till oss o bah:
-Min son "råkade" trycka på brandsläckaren där borta så det kom ut lite skum..

HAHA, hennes beskrvning av lite skum var ju bara lite rolig!! Det var skum på hela golvet :/ Såå de va bara o börja torka upp skiten som bara växte mer och mer när man försökte ta bort det ;) haha! Tog väl en 20 minuter innan allt var borta från golvet! Fy fan vilket folk det finns alltså, vissa har ingen koll på sina ungar.

Ne, nu kom älsklingen hem :) Med en blombukett <3 Ibland är han ju liite romantisk faktiskt!

/Cornelia


Bruna & fina i grekland :)

Trevligt besök!

I fredags va jag ledig hela dagen lång :) Skönt! Började dagen med att micki kom in till stan så åt vi frukost hemma hos oss! Lite senare åkte vi ner till stan och kollade lite! Jag köpte mig ett par tjocka vantar, behövs verkligen nu när man cyklar..Så jäääääla kallt annars :/
På kvällen var vi på ghingis med lotta & Martin :) Riktigt trevligt o träffa dom, synd att dom bor så långt bort. Men nästa gång är det vi som åker till er, jag tänkte jul på liseberg:) va tror du om det lotta?


Söta Lotta & Martin                       Jag & Älsklingen

Den här veckan som kommer jobbar jag bara mån,tors & fredag! Så är det någon som vill hitta på nått så hör av er bara :D På onsdag ska jag dock till mormor och äta raggmunk! Så himla gott :)

/Cornelia

Helgen

Kände mig riktigt utvilad efter en ledig helg! I lördags åkte jag till åtvid för att hälsa på lite :) Tänkte hälsa på mormor bland annat, men hon va inte hemma..
Var i falerum och kollade lite med mamma, micki och farmor. Köpte inget på klädhuset men hittade en jätte fin ljuslykta och lite ljus i prylaffären brevid! Ljus går åt som bara den nu när det börjar bli mörkt ute.. Tänder ljus varenda kväll här hemma :)
På lördagskvällen så grillade vi ute hos pappa! MUMS! Sen fick jonte mig att se en skräckfilm..Huuur tänkte jag ?!? Hatar att sova själv efter att ha sett en skräckfilm :/ Men de gick ganska bra endå, fast jag föredrar nog komedier och drama mer;) Oh just det, en riktigt bra film som jag såg för ett tag sen är Remember me. Så himla bra film!! Se den :)

I söndags så sov jag lääänge, hade inte ens ställt klockan :O (det hör till ovanligheterna). men riktigt skönt att bara ligga i sängen och slappa! Sen gick jag upp och åt frukost, och bakade lite muffins!
Sen fick jag för mig att jag skulle ta ett bad, så de gjorde jag :D Mycket avslappnande faktiskt!! Låg där och läste i min bok lääänge. Gick upp när vattnet var kallt, då var det inte liika skönt längre ;)
Lite senare kom Mamma, micki och jonte till stan så jag följde med dom till ikano, köpte mig en tröja på bikbok, och en fejktatuering x) Tyckte det kunde va kul o testa, så det blev en svala på handleden! Lyckades iaf lura Viktor att jag hade gjort den ;) Haha! Skulle vilja tatuera mig men jag har ingen aning om vad jag vill göra :S Kan lika gärna vänta tills jag är helt säker på vad jag vill göra! Den hänger ju endå med hela livet..

Igår jobbade jag 11-19. Gjorde kycklingtortillas när jag kom hem! Lite senare på kvällen fick jag ett ryck och gjorde lite tester på körkortsteorin, SKA ha körkortet innan året är slut! Måste bara hitta motivationen till att fortsätta med det nu!
Idag jobbar jag bara 13-18, sen har vi  utbildning 19.15-20.45. Men efter det, då blir det hem o se Desperate housewifes och cougartown :D

En applåd till den som orkade läsa allt de här ;) haha!

/Cornelia

Ge mig värme igen!

Fy vilket tråkigt väder det har varit idag :/ Eller..inte för att jag har lidit av det så mycket eftersom jag jobbat 9-19.30, men endå! Viktor var snäll och skjutsade mig till jobbet  imorse när det bara öste ner!
Annars har det inte hänt något speciellt idag..

Tror ni att man längtar tillbaka till Grekland sånna här regniga dagar ? :P


förövrigt så jobbar jag imorgon med, 12-19.30, sen är jag ledig i helgen :) Får se vad jag hittar på..Viktor åker ju tillbaka till skolan igen tidigt på lördag så då blir jag ensam igen! Åker nog hem till mamma och får lite god mat kanske? ;) Hehe! Ne, nu ska jag gå o göra en matlåda!
/Cornelia

Bättre sent än aldrig?

Har visst fått lite skäll att jag inte uppdaterar så ofta x) men en gång i månaden kan jag tycka är bra endå..eller? ;)

Vad har hänt sen sist då?

Jag va utomlands i september med Viktor och Mamma & Pappa! Vi var i Grekland :) Viktor och jag var i Grekland förra året med men Grekland är fint!!


Första dagarna var det lite tråkigt väder o blåste så det gick inte bada i havet! Men pappa och jag badade endå i poolen. HELT själva! x) Alla andra var torrbollar som ville sitta o deppa på sina balkonger över det dåliga vädret! Synd om dom!


Här är vi på våran favoritrestaurang! Älskade maten här :) Hir gick vi flera gånger!


Jag har lite svårt att bara ligga still och sola, så pappa och jag gick bort till en strand lite längre bort! Så himla fint! MEN jobbigt att gå i sanden :P

Gillar den här bilden <3

Där fick ni lite bilder :) Har över 800 bilder så som ni förstår kan jag inte lägga upp alla! Var iaf en jätte trevlig resa<3
Älskar er mina kära föräldrar(och viktor med då förstås)!!

Om ni nu kommenterar mycket och ber lite extra snällt så lovar jag att jag ska uppdatera minst en gång i veckan! Deal?

/Cornelia



Minns gårdagen,
Dröm om morgondagen,
Lev idag

RSS 2.0