Här får ni lite ruuumpaa :)


Hallå där kött o blåbär!

Nu ligger jag i sängen och slappar lite, funderar på om jag ska plocka upp lite julsaker ur kartongerna! Men än så länge så nöjer jag mig nog med att bara fundera x) haha! Får ta det imorgon istället..

Annars så har jag jobbat hela dagen, från 10-19.30! Tog cykeln hem och funderade på om jag skulle stanna på vägen och köpa ostbågar, men så ringde jag älsklingen och han tyckte de va onödigt för han hade gjort nått gott hemma :) Så när jag kom hem fick jag pannkakor och kladdkaka, inte tillsammans alltså :P
Men jag är fortfarande sugen på ostbågar ^^

Imorgon kommer mamma in till stan så ska vi gå och äta :) Får se om det kanske blir Subway, är ju wätt gott där må ja säga!! Och på tal om mamma så bokade vi två en resa till Stockholm igår! 16 december är det shopping!!
Och när är det mer shopping, jo på tisdag! För då åker Malin och jag till Ullared! Fast vi åker mest bara dit med förhoppning om att komma med på tv. eller?
O när vi ändå talar om shopping så kan jag ju visa upp en annan skönhet till ring som jag köpte för ett par dagar sen:)
/CORNELIA

Min nya kärlek

Köpte en ring idag på stan! Kunde inte låta bli,men den är mycket finare i verkligheten:)

Mysdag med älsklingen <3

Idag gick jag upp runt nio, åt frukost och gjorde mig i ordning! Sen åkte jag till körskolan och hade en körlektion men Helena, har haft med Johanna förut med hon var fullbokad fram till jul så då fick jag byta! Men Helena var med bra.. 
Sen mötte jag upp älsklingen på stan så gick vi till Cubus och handlade lite kläder :) Eller de blev väl inte så lite, 1700:- slutade de på, fast sen hade jag 40% med så de blev bara runt 1000:-, de kändes lite bättre tyckte jag :) 

Var även och åt med Malin på café Leo, alla 3 tog salladsbuffén:) Den är verkligen värd pengarna!! Hur gott som helst! Sen gick vi mest bara och kollade runt lite, sen åkte vi hem!
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå ner och ta upp julgrejerna, men jobbiiiigt ju!
Ikväll kanske vi går ut och äter för jag måste ju faktiskt få fira att från och med idag så är jag fast anställd(eller tillsvidareanställd som de så fint heter) på Deichmann :) Yeey!
/Cornelia

För tidig julklapp

Hade nästan helt glömt bort min blogg x) haha! Men nu tänkte ja börja skriva lite igen :)

Idag sov jag lääänge, så himla skönt! Sömn är tydligen nått man behöver har jag hört?

Sen tog Viktor & jag bussen ut till tornby och gick och åt på sannes med jonathan! han har praktik på coop nu..Så då tänkte hans syster vara så snäll att hon skulle bjuda honom på lunch^^

Sen gick vi och tittade lite i affärer, Viktor köpte sig 2 t-shirts på JC. Sen tog vi bussen in till stan eftersom jag började jobba klockan 15, men vi hann med lite affärer inne i stan med(Viktor jublade verkligen) :P haha!
Inne i stan så hittade jag iaf en jätte fin ring, och sen provade jag den här fina jackan igen..Den var liite för dyr för mig, men jag  fixade så jag skulle få den i julklapp av pappa! :) YES!
Nu har jag precis avslutat ett samtal med mamma på Skype, visst är hon modern :) hihi!
Nu väntar sängen på mig, imorgon jobbar jag 10-19.30
PUSS

RSS 2.0